Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fællessang og gode fortællinger  –

hyggelig sang- og musikeftermiddag med Bodil Heister

 Komponisten og musikeren Bodil Heister vil præsentere efterårets smukke sange fra højskolesangbogen – krydret med musikeksempler og fornøjelige historier.

Bodil fortæller levende og underholdende om personerne bag den danske sangskat – og om sine egne kompositioner – og hun akkompagnerer til fællessangen på klaver.

Vi får lejlighed til at synge enkelte af Bodils egne melodier til digte af Sophus Claussen, H.C. Andersen og Piet Hein (som hun kendte personligt), og et par sange fra Jul på Slottet.

Bodil Heister er komponist, musiker, kapelmester og forfatter.

De fleste kender hende nok bedst som komponist til den populære julekalender Jul På Slottet.

Hun har været på næsten alle landets teatre som kapelmester og komponist.

Bodil har udgivet CD’en Ekbátana med Kurt Ravn, som synger Sophus Claussens digte; Bogen om Weyse og Den Fynske Spillemand (om Carl Nielsens barndom); en bog med cd Det Store Orkester – en guided rundtur igennem symfoniorkestret.

Hun har udgivet sanghæftet Rosenknoppen med sine melodier til digte af H.C. Andersen, Piet Hein og Sigfred Pedersen og Du skal plante et træ, sanghæfte med digte af Piet Hein.

4. maj 2021 udkom hendes nye roman Jeg tæller timerne om hendes far, der som modstandsmand sad i Shellhuset under bombningen 1945.