Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fællessang og gode fortællinger –

hyggelig sang- og musikeftermiddag med Bodil Heister

Komponisten og musikeren Bodil Heister vil underholde os med sommerens og sensommerens dejlige sange fra højskolesangbogen.

Bodil fortæller levende og underholdende om sangenes baggrund, deres forfattere og komponister, krydret med musikeksempler, små musikquizzer og fornøjelige historier. Bodil akkompagnerer selv til på klaver.

Ydermere bliver der lejlighed til at synge et par af Bodils egne kompositioner til digte af Sophus Claussen, H.C. Andersen og Piet Hein (som hun kendte personligt) og et par sange fra Jul på Slottet.

 

Bodil Heister er komponist, musiker, kapelmester og forfatter.

De fleste kender hende nok bedst som komponist til den populære julekalender Jul På Slottet.

Hun har været på næsten alle landets teatre som kapelmester og komponist.

Bodil har udgivet CD’en Ekbátana med Kurt Ravn, som synger Sophus Claussens digte; Bogen om Weyse og Den Fynske Spillemand (om Carl Nielsens barndom); en bog med cd Det Store Orkester – en guided rundtur igennem symfoniorkestret.

Hun har udgivet sanghæftet Rosenknoppen med sine melodier til digte af H.C. Andersen, Piet Hein og Sigfred Pedersen og Du skal plante et træ, sanghæfte med digte af Piet Hein.

  • 4. maj 2021 udkom hendes nye roman Jeg tæller timerne om hendes far, der som modstandsmand sad i Shellhuset under bombningen 1945.