Kommende arrangementer
Svenske viser og operaarier
Carl Nielsen - for hele familien
Sangaften/foredrag
Franske chansons
Jul på Slottet eftermiddag
Køb af CD'er, noder og bøger
Bodil Heisters CV
Tom
Skriv til Bodil Heister
 
Tilbage
Forside
Sangaften/foredrag Bestil en Sangaften og få en god oplevelse med årstidens sange - krydret med musikeksempler, små musikquizzer og fornøjelige historier.

Bodil Heister fortæller levende og underholdende om personerne bag den danske sangskat - og om sine egne kompositioner og sange.
Hun vil præsentere årstidens danske sange fra højskolesangbogen. Hver enkelt sang får et par ord med på vejen - let og uhøjtideligt - som baggrund for en hyggelig og stemningsfuld aften.

Sangene bliver akkompagneret på klaver af Bodil, som er kendt for at skabe en hyggelig og uhøjtidelig stemning. Sangene er udvalgt efter årstiden, og ved juletid bliver det ekstra hyggeligt med de kendte sange fra TV-julekalenderen Jul På Slottet, som hun har skrevet musikken til.

Bodil Heister er pianist og komponist til bl.a. julekalenderen Jul på Slottet, opera, teater & film, og vi får lejlighed til at synge nogle af Bodils egne kompositioner til digte af Sophus Claussen, Piet Hein (som hun kendte personligt) og H.C. Andersen - og et par sange fra Jul på Slottet. Hendes nye salmemelodier til Bellmans salmer (oversat til dansk af Ulrik Cold) får vi også lejlighed til at høre.

Pris: 5.800,- + transport udenfor Storkøbenhavn (+ hotel i Jylland)

Ring nu og book en aften med sang, musik og gode historier.

Der skal forefindes klaver og højskolesangbøger (ellers udarbejder Bodil et par sangark).

Få flere oplysninger: tlf:3538 4758 • Email: bodil@bodilheister.dk

Hent brochure, klik her